2019 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning

Dette er vores online tilmelding/betalings side. Nedenfor finder du de hold klubben udbyder.
 
Framelding af hold skal ske på mail til rideskolen@holte-rideklub.dk for rideskolehold med en måneds varsel til den første. For at undgå dobbeltbookinger, ske afmeldingerne i systemet så sent på måneden som muligt - og man når at få et varsel om at der vil blive opkrævet betaling for efterfølgende måned. Denne opkrævning annuleres automatisk, når holdændringerne foretages sidst på måneden!
 
Klik på hold overskriften for at finde det hold du vil tilmelde. Første ridedag er den førstkommende ugedag efter du har tilmeldt.
 

Nyt medlem skal medbringe kvittering for betalt hold 1. gang du rider!

Prøvetimer bookes ved at kontakte vores rideskoleansvarlige, Nicola Boeskov på telefon eller mail - se kontortider under kontakt, klik her

Særarrangementer tilmeldes ved at klikke her


Medlemskab (MEDL)
Alle pensionærer og øvrige personer med daglig gang på HRKs etablissement, skal være medlem af klubben.
Vil du starte stævner for HRK, skal du ligeledes være medlem af klubben, dette er stævnemedlemskabet.
Udmeldelser skal ske skriftligt med 3 måneders varsel inden 30/6 eller 31/12, dvs senest 31/3 eller 30/9, til kontoret på
e-mail: kontoret@holte-rideklub.dk

For at ride i Holte Ride-Klub´s Rideskole skal du ligeledes være medlem af klubben.
Tilmeld/Læs mere - (2)

opstaldning (ops)
Tilmeld/Læs mere - (6)

Pony, Lær at springe (P/S)
For ponyparter og andre, der er tilmeldt et let øvet eller øvet hold. 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Skabe (Skab)
Alle garderobeskabe (herre og dame) tilmeldes her! Skabsnummer skrives til kontoret@holte-rideklub.dk og ikke-registrerede skabe kan blive klippet op og tømt.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pony, Rotunde (pr)
 
Børn på begynderhold skal have meget hjælp, hvor forældre opbakning som trækkere er nødvendig. Du rider i beskyttet rotunde. Du lærer hvordan man sidder på en pony, og blive tryg ved den. Undervisningen foregår i roligt tempo med leg og gymnastik i skridt og trav. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.
 
Undervisningstiden er sat til 45 minutter, hvoraf de 30 minutter er ridning i rotunden og de 15 minutter er undervisning i at strigle, sadle op og af og i det hele taget omgås ponyer på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Det står ud for det enkelte hold, om de 15 minutter ligger før eller efter ridelektionen! 
 
Alder: 5-16 år 
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Pony, begynder (pb)
 
Du rider selvstændigt i den lille ridehal i skridt, trav og snart galop. Undervisningen foregår i et roligt tempo med leg og gymnastik. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.
 
Alder: 5-16 år 
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Pony, Letøvet (pl)
 
Du rider selvstændigt i alle gangarter - og kan selv sadle ponyen op. Vi starter på at lære dressurøvelser samt at ride i skoven når lejlighed og vejr tilader det.
 
Alder: 5-16 år 
 
Tilmeld/Læs mere - (4)

Pony, Øvet (pø)
 
Du rider selvstændigt i alle gangarter - også i skoven, som vi rider i når lejlighed og vejr tillader det. Her har du mulighed for at prøve kræfter med de sværere dressurøvelser.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parter (p)

Parter på rideskolens heste og ponyer
For at få part på rideskolens heste og ponyer skal du være øvet rytter. Derudover skal du være godkendt som part af din ridelærer. Du kan blive skrevet på venteliste efter din ridelærer har godkendt dig som part, ved henvendelse til kontoret på kontoret@holteride-klub.dk
Tilmeldinger kun fra oprettede parter - husk at tilmelde hold også!
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Hest, Begynder (hb)
 
Du lærer at strigle og opsadle hesten. Du lærer at side på hesten, styre den og blive tryg ved den. Der rides i ridehal i skridt, trav og de der har mod på det i galop. Underviseren vurderer hvornår den enkelte rytter er klar til at komme videre til næste niveau.
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Hest, Begynder/Letøvet (hbl)

Du rider selvstændigt i skridt, trav og snart galop - og kan selv sadle hesten op. Vi starter så småt på at lære dressurøvelser samt at ride i skoven når lejlighed og vejr tillader det.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hest, Letøvet (hl)

Du rider selvstændigt i alle gangarter - og kan selv sadle hesten op. Vi starter på at lære dressurøvelser samt at ride i skoven når lejlighed og vejr tillader det.
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Hest, Øvet (hø)

Du rider selvstændigt i alle gangarter - også i skoven, som vi rider i, når lejlighed og vejr tillader det. Her har du mulighed for at prøve kræfter med de sværere dressurøvelser
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Hest, Ungdomshold (hu)

Et hold for ponyryttere der skal starte med at ride heste. Du rider selvstændigt i alle gangarter - også i skoven, som vi rider i, når lejlighed og vejr tillader det. Her har du mulighed for at prøve kræfter med de sværere dressurøvelser.
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Undervisning privatheste (uvp)
Tilmelding af alle aktive HRK, der ønsker undervisning hos HRKs undervisningsstab: Sabrina Hesselhede, Andreas Künnemann, 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Private parter (par)
Tilmelding af ryttere, der har part på en privathest
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ridehuskort (rkort)

Kun tilmeldinger efter aftale med kontoret!
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Slagbænke i sadelrum (kis)
Lukket for tilmeldinger
Tilmeld/Læs mere - (0)

Nyheder

Loading